Okulumuz Hakkında

Palas Anaokulu
Palas Mah.Şehit Cemalettin Vural cad. 6/1 SARIOĞLAN/KAYSERİ
03528178488
0
https://palasanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çocuklarımızı özgür ve sevgi dolu bir ortamda bireysel farklılıkları göz önünde bulundurararak,zihinsel,duygusal ve fiziksel gelişimlerini saglamak.Özgüveni yüksek,özgün düşünebilen,yaratıcı yetenekleri geliştirilen yaparak ve yaşayarak ve de hevesle öğrenebilen ,kendisini ifade edebilen çevresindeki insanlara saygılı,ülkemizi mutlu yarınlara taşıyabilen,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,çevre,aile ve yurt sevgisinin verildiği,Türk dilini Etkin kullanabilen ,paylaşımcı ve sorumluluk sahibi çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Mutlu,Özgüvenli,Başarılı,İlkeli,Duyarlı,Açık fikirli,Araştıran-Sorgulayan,İletişim becerileri gelişmiş,Öz degerlendirme yapabilen,iş birliğine yatkın,yaratıcı,ve eleştirel düşünen,Ögrenmeye ve yenilige açık,Entellektüel,Cesaretli,Çok yönlü gelişime açık,ulusal kültürünü özümsemiş,kültürel düşünen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :5
Öğrenci :73
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :231
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-14:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 50 km İlçe merkezine 14 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Palas Kasabası Kayseri il merkezine 50 km uzaklıkta olup,kasaba içerisinde ikamet imkânı bulunmaktadır. Yerşleşim yeri geniş bir yüzölçümüne dağılmış durumdadır. Öğrencilerimizi aileleri getirmekte olup servis aracı kullanılmamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

eTwinning projeleri